Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

Ο ΑΛΦΑΝΤΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΝΕΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ




Στην βραδυνη εκπομπη του Νικου Χατζηνικολαου,ο δικηγορος Αλφαντακης,εκανε νεες καταγγελειες που υποκρυπτουν οτι υπαρχη νεο παραδικαστικο κυκλωμα.
Επι της εκπομπης κατηγγειλε,τον εισαγγελεα κο. Αθανασιου,οτι οπου εχει αναλαβει υποθεσεις που αφορουν μεγαλα προσωπα,υψηλα ισταμενα και μεγαλης σημασιας,αυτες(οι υποθεσεις)μπαινουν στο αρχειο.
Ακομη ο κ. Αλφαντακης κατηγγειλε οτι υπαρχη ενα <ατυπο διευθυντηριο>το οποιο κατευθυνει τις μεγαλες υποθεσεις προς τον εισαγγελεα κ. Αθανασιου και οτι αυτες καταλιγουν στο αρχειο.
Στην εκπομπη παρενεβει ο προεδρος της ενωσης δικαστων και εισαγγελεωςν κ. Κυριτσακης ,ο οποιος ζητησε απο τον κ. Αλφαντακη να παρουσιαστει και να δωσει εξηγησεις και στοιχεια για αυτα που καταγγελει.

Condor

H Sebnem Ferah και το soundtrack *My father and my son*

Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΣΑΓΚΑΝ ΙΡΜΑΚ




Η Ευανθια Ρεμπουτσικα κερδισε το 2006 το World Soundtrack Award,για την μουσικη της στο Film του Sagan Irmak(Τουρκος σκηνοθετης)*My son and my father*.
Η ιστορια της συναντησης των δυο καλλιτεχνων ηταν εντελως τυχαιο γεγονος οπως θα το ανακαλυψετε πιο κατω:
Ενα καλοκαιρι πριν 3 χρονια,ο Τουρκος σκηνοθετης Sagan Irmak,εκανε διακοπες με το σκαφος του στα Ελληνικα νησια στο Αιγαιο.Σε ενα απο αυτα και ενω βρισκοταν στην "μαρινα"του νησιου,ακουσε απο διπλανο σκαφος τη μουσικη απο το φιλμ *Πολιτικη κουζινα* που επαιζε.Η μουσικη αρεσε παρα πολυ στον Τουρκο σκηνοθετη,ο οποιος ζητησε να μαθει ποιος ηταν ο συνθετης του soundtrack αυτου.
Εμαθε λοιπον ετσι οτι η συνθεση ηταν της Ευανθιας Ρεπουτσικα.Φιλη του Sagan Irmak ειναι η ηθοποιος Κατερινα Μουτσατσου και της οποιας ζητησε να την φερει σε επαφη με την Ρεπουτσικα.Ετσι λοιπον η Μουτσατσου βρηκε την συνθετη και της ειπα οτι ο Τουρκος σκηνοθετης,την ψαχνη για να συνεργαστουν.
Την εποχη εκεινη ο Sagan Irmak ετοιμαζε το film *My father and my son* και ετσι εγινε η συναντηση και η συνεργασια των δυο καλλιτεχνων.
Το film *My father and my son* ειχε μαλλον αποτυχια,αλλα αντιθετα το soundtrack που συνεθεσε η Ευανθια Ρεμπουτσικα,κερδισε το πρωτο βραβειο του World soundtrack awards.
Φωτοφραφιες και video σχετικα με το film και το soundtrack ,πιο πανω.

Condor