Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2008

Καραμανλής δήλωση

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ

Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑυΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Περασαν 7 μηνες απο τοτε που οι ανικανοι,αφησαν την Ηλεια γινει καρβουνο.Περασαν 220 μερες και αυτος ο αμοιρος λαος της Ηλειας,αβοηθητος και ξεχασμενος απο το αναλγητο κρατος εχει αφεθει στα χερια των αετονυχηδων και των λαμογιων.
Οταν κατα την περιοδο εκεινη της "μεγαλης σφαγης" ο Ελληνικος λαος ακουγε τον "μεγαλο τιμονιερη" Κωστα Καραμανλη,να υποσχεται λαγους με πετραχειλια,μας ερχοταν στο νου το δραμα της προηγουμενης καταστροφης στην Χαλκιδικη.
Και τοτε και τωρα,η αναλγητη κυβερνηση του ,υποσχονταν αμεση βοηθεια και αποκατασταση των πληγεντων. Κι ' ομως περυσι το καλοκαιρι,οι κατοικοι της Χαλκηδικης μηδιουσαν πικροχολα,ακουγοντας και τοτε τα λογια Καραμανλη.Τους βλεπαμε στα καναλια να σχολιαζουν τις μπουρδες και τα μπλα- μπλα,για δηθεν αμεση αποκατασταση και να διερωτονται αν ζουν στην Ελλαδα η σε αλλη χωρα.
Θα θυμασθε εκεινη την περιφημη συσταση επιτροπης υπο τον Μολυβιατη ναι τον Μολυβιατη,εκεινο το ανθρωπακι που μας παρουσιαζαν σαν τον ανθρωπο που θα επαιρνε στις πλατες του,ολο το βαρος της αποκαταστασης των καμενων και καυμενων της Ηλειας.
Αληθεια κυριε Μολυβιατη τι εγιναν εκεινα τα περιφημα κονδυλια αποκαταστασης που μιλουσατε τοτε; Ποιος εμποδιζει ολο αυτο τον κοσμο να ζησει στα σπιτια του;
Τελικα ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ και παλι για μια ακομη φορα ολους τους Ελληνες.Το ΨΕΜΑ το κανατε επαγγελμα και την κοροιδια συνηθεια.
Που φαγωθηκαν ολα αυτα τα χρηματα που απο το υστερημα τους συνεισεφεραν οι Ελληνες,εδω και στην διασπορα;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ

(Δειτε πιο πανω το σχετικο video)

Condor

ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΑΛΑ GRECA

ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ

Click to play
Create your own free ecard - Powered by Smilebox
Make a free ecard - it's easy!