Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Ο <ΠΡΟΕΔΡΟΣ>ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΣ ΗΡΩΙΝΗΣ







Υπο τα αγρυπνα βλεματα της Αμερικανικης κυβερνησης,της CIA και των Αγγλων,Ο Χακιμ Θατσι,αρχηγος του KLA-UCK ( Απελευθερωτικου Στρατου του Κοσοβου)απο την 10ετια του 1990,ειχε γινει ο μεγαλυτερος εμπορος ναρκωτικων στην Ευρωπη.
Η συνεργασια του με τους Μουλαδες του Αφγανισταν και τον Bin Landen ,για παρα πολλα χρονια,απεφερε στον Θατσι και τους Κοσοβαρους τρομοκρατες του KLA-UCK εκατονταδες εκατομυρια δολαρια.Η μεταφορα και διαθεση της ηρωινης απο το Αφγανισταν,εγενετο υπο τα αγρυπνα βλεματα των Αμερικανων και των Αγγλων και την προστασια της Αλβανικης Μαφιας.Ακομη και ο Χολμπρουκ ειχε επισκεφθει πολλες φορες το αρχηγειο των Μαφιοζων Κοσοβαρων και η συνεργασια ηταν πληρης.
Τα χρηματα απο την πωληση των ναρκωτικων,μετατρεπονταν ευκολα σε βαρυ οπλισμο απο τους Αμερικανους και τους Αγγλους πρακτορες.
Ο Χακιμ θατσι ομως εχει και ενα αλλο ρεκορ.Κατεχει στην Ευρωπη το ρεκορ του πιο ,καταζητουμενου απο το Διεθνες Δικαστηριο της Χαγης,αλλα εκει με την συνεργασια των φιλων Αμερικανων και Αγγλων,η Δικαστης Καρλα Ποντε μαλλον εκανε πως δεν θυματε πλεον,για τα εκατονταδες εγκληματα που διεπραξαν ο Θατσι και οι δολοφονοι του .
Σε λιγο θα επανελθουμε με ακομη περισσοτερα στοιχεια,για το πως εγινε αυτη η περιφημη δημοκρατια του Κοσοβου

Condor

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ ΖΗΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΖΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ



Ο Δημαρχος Ροδου Γιαννης Μαχαιριδης,που παρευρεθει στην Διεθνη εκθεση τουρισμου,στην Κωνσταντινουπολη,ζητησε επισημα την καταργηση της βιζας εισοδου για τους Τουρκους πολιτες.Ο Γ. Μαχαιριδης σε δηλωσεις του προς τους Τουρκους δημοσιογραφους ειπε οτι,δεν ειναι δυνατο η Ελλαδα να απευθυνεται σε πιο μακρινες χωρες με προγραμματα προσελκυσης τουριστων και να αγνοει οτι διπλα της υπαρχει και η Τουρκια και πρεπει να διευκολυνθουν οι γειτονες τουριστες με την καταργηση της βιζας εισοδου.
Ακομη ειπε οτι και η Υπουργος Εξωτερικων Ντορα Μπακογιανη,συμφωνει με το μετρο αυτο και το εχει θεσει για επιλυση στην Ελληνικη κυβερνηση.

Condor