Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

Ο ΑΛΦΑΝΤΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΝΕΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ




Στην βραδυνη εκπομπη του Νικου Χατζηνικολαου,ο δικηγορος Αλφαντακης,εκανε νεες καταγγελειες που υποκρυπτουν οτι υπαρχη νεο παραδικαστικο κυκλωμα.
Επι της εκπομπης κατηγγειλε,τον εισαγγελεα κο. Αθανασιου,οτι οπου εχει αναλαβει υποθεσεις που αφορουν μεγαλα προσωπα,υψηλα ισταμενα και μεγαλης σημασιας,αυτες(οι υποθεσεις)μπαινουν στο αρχειο.
Ακομη ο κ. Αλφαντακης κατηγγειλε οτι υπαρχη ενα <ατυπο διευθυντηριο>το οποιο κατευθυνει τις μεγαλες υποθεσεις προς τον εισαγγελεα κ. Αθανασιου και οτι αυτες καταλιγουν στο αρχειο.
Στην εκπομπη παρενεβει ο προεδρος της ενωσης δικαστων και εισαγγελεωςν κ. Κυριτσακης ,ο οποιος ζητησε απο τον κ. Αλφαντακη να παρουσιαστει και να δωσει εξηγησεις και στοιχεια για αυτα που καταγγελει.

Condor

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Ηρώων Πολυτεχνείου 47, Πειραιάς Τ.Κ. 185 35 τηλ: 210.411.57.03 20-01-2008
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ
http://www.kentri.gr/cat-3/, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ.
http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=7898
http://www.skai.gr/master_story.php?id=61309
Αισθανόμαστε ντροπή και απέχθεια, για τόσους
δικαστές και εισαγγελείς, που δεν τιμωρουνται.Με αφορμή τα σχόλια στο διαδυκτιο καταγελούμε με στοιχεία
τον κ Φλωριδη εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, την κυρία Σιδηροπουλου, τον κύριο Μπακελα, διότι σκόπιμα οδηγούν υποθέσεις σε ανάκριση, με στημένους πραγματογνώμονες,(ο κύριος Μπακελας συντάσσει τον ετήσιο κατάλογο πραγματογνωμόνων, όπου εντάσσει μέσα όλο το κύκλωμα της συμμορίας δικηγόρων-ορκωτών λογιστών, δημόσιων υπάλληλων, και άλλων)
Δεν είναι τυχαίο ότι ο κύριος Αιμίλιος Καρακωστας ορκωτός λογιστής διορίστηκε σε υπόθεση έλεγχου με δισεκατομμύρια(τεχνικά έργα στο πανεπιστήμιο α.π.θ με κοινοτικά κονδύλια αρ απόφασης 23037/2007 πολ πρωτ θεσ.)
Ο επί χρόνια δικηγόρος Χ Βουρουτζης στον οποίο αναθέτουν λογιστικές πραγματογνωμοσύνες, και ο οποίος καταδικάστηκε πρωτόδικα για απατή, η δικηγόρος κύρια δαλακιουριδου που δοριζεται πραγματογνώμονας,
ο κύριος Ιπεκης που διορίστηκε σε υπόθεση με δισεκατομμύρια εταιρεία expert, και πολλά αλλά.
Τις παρακάτω καταγγελίες εντοπίσαμε στο διαδυκτιο
και επιβεβαιώνουμε τα όσα καταγγέλλονται.
Το κύκλωμα στην Θεσσαλονίκη είναι πολύ μεγαλύτερο από την Αθήνα.Ο κύριος Σανίδας σκόπιμα καθυστερεί κάθε έλεγχο,
και στηρίζει το παράνομο και βλαβερό κύκλωμα.
Στο γραφείο του έχουν κοινοποιηθεί με φαχ 2106411523 καταγγελιες,οπως η απο 26-10-2007 η οποία κοινοποιήθηκε στην ένωση δικαστών εισαγγελέων την ίδια ημέρα 210 8841529.
Όλα τα παρακάτω στοιχεία βρέθηκαν στο διαδυκτιο.
ΑΛΛΑ ατομα ως πραγματογνωμονες ο κ Γκινογλου καθηγητης στο πανεπιστημιο μακεδονιας, κολλητος του κ βουρουτζη.
Οι υποθεσεις κλοπης 40 δις δρχ ΦΠΑ από εφοριακους ακομη
οι ανακριτες στα ειδικα ανακριτικα ψαχνουν, οσπου να την σκεπασουν καταλληλα, με τους βουρουτζηδες, και εφοριακους που φροντισαν οι κυριοι μπακελες και φλωριδηδες να ενταξουν στον καταλογο πραγματογνωμονων. Προς το παρον συγκεντρωσαμε αυτές τις καταγγελιες.
Μας έρχονται συνέχεια νέες υποθέσεις με εξαιρετικό ενδιαφέρον .
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΜΟΝΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ? ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ.
O KYRIOS ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ Κ ΦΛΩΡΙΔΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΜΗΧΑΝΙΣΜΟ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ(ΒΛΕΠΕ Χ ΒΟΥΡΟΥΤΖΗΣ)
ΣΤΗΝΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΕΛ.


ΝΕΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 54122 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 29-1-2008
ΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
Γραφείο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων
Πρωτοδικείο Αθηνών, κτίριο 9, γρ. 212 (2ος όροφος)τηλ. 8827380 - fax 8841529
ΠΡΟΣ Γραμματεία του Πρωτοδικείου ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
Rue du Fort Niedergrόnewald L-2925 Luxembourg Tηλ.: (352) 4303-1 φαξ: (352) 4303 2100
e-mail: CFI.Registry@curia.europa.eu
ΠΡΟΣ ΜΜΕ
ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
Αρκετά μερικοί συνάδελφοι ακόμη νομίζουν, αλλά και πιστεύουν ακόμη, ότι μπορούν να ενεργούν με το έτσι θέλω, φυσικά μέσα στα πλαίσια του νόμου.
Ίσως δεν έχουν αντιληφθεί ότι είμαστε πλέον στη εποχή της πληροφορίας, στην νέα ψηφιακή οικονομία, και μέσα στην κυριαρχία των πληροφοριακών συστημάτων
Αναγκαζόμαστε να σας πληροφορήσουμε για ένα σοβαρό θέμα , το οποίο εάν δεν επιλυθεί, θα έχει επιπτώσεις και οδυνηρά αποτελέσματα για τον κλάδο μας.
Πρόκειται για τον τρόπο και την διαδικασία που επιλέγονται οι ειδικοί πραγματογνώμονες κατά ειδικότητα κάθε έτος, στους κατάλογους των πραγματογνωμόνων και στο ποινικό και στο πολιτικό.
Έχουμε την άποψη ότι εάν υποχρεωθούν όλοι οι υποψήφιοι να υποβάλουν με δική τους ευθύνη, κάποια ελάχιστα έγγραφα μαζί με την αίτηση τους (όπως βιογραφικό, πτυχία, εμπειρία, δημοσιεύσεις, έργο που έχουν εκτελέσει, δηλαδή να προκύπτει η γνώση του αντικειμένου, κλπ) τότε και ο κάθε δικαστής, θα έχει την ευθύνη της επιλογής του κάθε πραγματογνώμονα.
Με το υπάρχων σύστημα, ο κάθε γνωστός και παρατρεχάμενος του κομματικού μηχανισμού υποβάλει μια απλή δήλωση για ένταξη στους κατάλογους, και κάποιοι δικαστές χωρίς κανένα έλεγχο(δεν γνωρίζουμε εάν υπάρχει σκοπιμότητα) εντάσσουν στους κατάλογους τους πάντες.
Επειδή εμείς έχουμε εντοπίσει περιπτώσεις όπου ανατέθηκαν πραγματογνωμοσύνες σε άτομα τα οποία δεν είχαν ούτε τις γνώσεις ,ούτε την κύρια ειδικότητα, ούτε εκ του νόμου τα απαραίτητα(παράδειγμα άδεια ασκήσεως επαγγέλματος). πως είναι δυνατόν να αναθέτει ένας ανακριτής σε δικηγόρο μια λογιστική πραγματογνωμοσύνη, όταν ο δικηγόρος απλώς και μόνο αναφέρει στην αίτηση του δικηγόρος-οικονομολόγος, και με τα οικονομικά όχι μόνο δεν ασχολήθηκε ποτέ, αλλά και ούτε γνωρίζει περί οικονομικών της αγοράς, όταν η αγορά σήμερα κινείτε σε ένα ρυθμό οικονομικών γεγονότων και καταστάσεων, μέσα από την πληροφορική, και μέσα από σύνθετα πληροφοριακά συστήματα.
Εξ αλλού πρώτο το υπουργείο οικονομικών δίνει το στίγμα με την υποχρέωση υποβολής μόνο ηλεκτρονικών δηλώσεων, φπα, κλπ.Δηλαδη τα οικονομικά πλέον περνάνε υποχρεωτικά μέσα από πληροφοριακά συστήματα
Εμείς δεν θα δεχθούμε στο εξής να μας επιβάλλουν οι συνάδελφοι να συνεργασθούμε με πραγματογνώμονες που δεν πληρούν κάποια ελάχιστα κριτήρια.
Θέλουμε να σταματήσει επί τέλους η πανάρχαια κατάσταση, έτσι το βρήκαμε έτσι το κάνουμε.
Απαιτούμε για το δικό μας συμφέρον και όλου του κλάδου, ο κάθε πραγματογνώμονας, για να είναι και νόμιμος και ουσιαστικός, να έχει τα εξής.
1.Επιστημονας με δράση , με ειδικότητα στο αντικείμενο,
με έργο, με κριτική σκέψη, με καθαρό ποινικό μητρώο,
με δοκιμασμένο έργο, με γνώσεις στις νέες τεχνολογίες,
2.Να μην είναι δημόσιος υπάλληλος, και δικηγόρος διότι πολλές υποθέσεις έχουν εξάρτηση από την ιδιότητα και την ενασχόληση του καθενός.(δεν μπορεί να διοριστεί πραγματογνώμονας ένας δημόσιος υπάλληλος , για υπόθεση κλοπής φπα από εφοριακούς, δεν μπορεί να διοριστεί πραγματογνώμονας ένας δικηγόρος για υπόθεση που την χειρίζεται ένας άλλος συνάδελφος του επίσης δικηγόρος)
Η κυρία Κατσουλακου μετά της πληθωρικής γραμματέας της, αλλά και με υποστήριξη από κύριο Ναστα και Σία, θα μας βρουν αντιμέτωπους και αποκαλυπτικούς.
Ζητούμε μια δέσμευση από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδας.
Με τιμή Νέοι δικαστές με νέες διαφανείς πρακτικές και αντιλήψεις

Νέοι ελληνες εισαγγελείς ΣΕ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ
Δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης 20-1-2008
Προς ένωση δικαστών –εισαγγελέων- προς μμε-ΠΡΟΣ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Ζούμε εδώ και πολύ καιρό μια κατάσταση και απαράδεκτη, αλλά και προσβλητική για τον χώρο. Εκ του λόγου ότι η νέα ψηφιακή τεχνολογία, και η αναγκαστική προσαρμογή, που Πρέπει να γίνει, και που φυσικά δεν έγινε , έχουν δημιουργήσει κενά μέσα στον χώρο της δικαιοσύνης. Τα κενά είναι η άγνοια και η παντελή απουσία γνώσεων και δεξιοτήτων, σχεδόν από το σύνολο του δικαστικού σώματος σε νέες τεχνολογίες και σε επιστήμες πληροφοριών και επικοινωνιών.
Αποτέλεσμα. Κάποιοι δικηγόροι το αντελήφθησαν αυτό και οδηγούν
υποθέσεις σχετικές με πληροφορική, σε ακροατήρια και σε άσκοπες δικογραφίες.
Οι εισαγγελείς και οι δικαστές μη μπορώντας να αντιληφθούν περί τίνος πρόκειται, ακολουθούν δυο δρομους.Αλλοι εμπλέκονται, διότι πολλές υποθέσεις έχουν παρά πολύ μαύρο χρήμα από πίσω, και εκεί μοιράζεται μεταξύ δικαστων-δικηγορων-και άλλων εμπλεκομένων,(στημένες υποθέσεις με στημένους δικαστές, με στημένους πραγματογνώμονες δημόσιους υπαλλήλους , με στημένους δικηγόρους)
άλλοι εμπλέκονται, με την πεποίθηση ότι θα περατώσουν την υπόθεση, αλλά η υπόθεση δεν τελειώνει ποτέ, και απασχολεί χωρίς λόγο υπαλλήλους, δικαστές, και γενικά ταλαιπωρεί όλο το δικαστικό σύστημα.
Εμείς μελετήσαμε το όλο θέμα και καταλήξαμε στο εξής.
Επειδή οι δικαστικοί λειτουργοί (εισαγγελείς-δικαστές στο 95%) δεν έχουν απολύτως σχετικές γνώσεις σε θέματα επιστήμης πληροφορικής, με υποδείξεις δικηγορών στήνουν μια υπόθεση, και ως ειδικούς πραγματογνώμονες για την υπόθεση καλούν δημόσιους υπάλληλους , και πολλές φορές δικηγόρους, οι οποίοι εντάχθηκαν στον κατάλογο πραγματογνωμόνων, για να γνωματευσουν.Οι δικαστές δέχονται σωστή την γνωματευση,και ακολουθεί η απόφαση.
Φυσικά μια τέτοια απόφαση που δεν έχει τεκμηρίωση, δεν τελειώνει ποτέ, παρ όλο που το μαύρο χρήμα μοιράστηκε σε όλο το κύκλωμα.
Είμαστε βέβαιοι ότι στα δικαστήρια υπάρχουν και δημιουργούνται καθημερινώς υποθέσεις είτε οικονομικής φύσεως είτε διοικητικής είτε τεχνικής είτε διασκέδασης,
οι οποίες υποθέσεις έχουν άμεση σχέση με πληροφοριακά συστήματα, και την επιστήμη της πληροφορικής και των επικοινωνιων.Θα πρέπει κάθε δικαστικός λειτουργός να απευθύνεται εν πρώτοις σε ειδικούς επιστήμονες πληροφορικής, και ευρύτερων γνώσεων διοικητικών, οικονομικών, τεχνικών, οι οποίοι δεν έχουν εξάρτηση ούτε από το δημόσιο (δημόσιοι υπάλληλοι) ούτε δικηγόροι(εμπλεκόμενοι με την υπόθεση μέσω συνάδελφων).
Οι χιλιάδες των υποθέσεων που ταλαιπωρούν χωρίς λόγο δικαστικούς, θα εισέλθουν σε μια σειρά, και θα ηρεμήσουν ΟΛΟΙ.
Παραδείγματα υποθέσεων, που εξελίχθηκαν ανώμαλα και βασανιστικά για όλο το δικαστικό σώμα. υποθέσεις διαμάχης μεταξύ εταιρειών ιντερνετ καφέ, με ηλεκτρονικά παίγνια, όπου το μαύρο χρήμα κινείτε με μεγάλη ταχύτητα και ποσοτητα.η εταιρεία tzinet aθαν. zaxariadhs gnet μαζαρακη 2 θεσσαλονικη, με την εταιρεια si for c4 ταλαιπωρεί όλα τα δικαστήρια της βορείου ελλαδος.οι δικηγόροι και οι εμπλεκόμενοι δικαστές-εισαγγελείς διατηρούν σκόπιμα την υπόθεση, διότι έχει μαύρο χρήμα.
Υποθέσεις εταιρειών ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, με κλοπή φπα, με διαγραφή ηλεκτρονικών αρχείων, με παραποίηση λογισμικού εφαρμογων.Γενικα όλες οι υποθέσεις έχουν οικονομικό υπόβαθρο, και αντικείμενο, και ο διαχειριστικός έλεγχος περνάει αναγκάστηκα μέσα από ολοκληρωμένα πληροφοριακά σύστημα της επιστήμης της πληροφορικής.
θα αναγκασθούμε να δώσουμε και αλλά στοιχεία σε δημοσιότητα εάν δεν λάβετε μέτρα.
με τιμη και σεβασμο στην θεμιδα νέοι ελληνικοί εισαγγελείς σε διαδυκτιο.
απο την ημερα αναληψης του κ φλωριδη ως προιοσταμενος εισαγγελιας, τα συμπτωματα
ειναι πολλα και ανεξελεγκτα.ο κ μπακελας η κυρια σιδηροπουλου, ειναι οι πρωταγωνιστες αυτων των υποθεσεων.
ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΕΠΑΦΗ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.-54627 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ 16/1/2008
ΠΡΟΣ
Γραφείο της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων
Πρωτοδικείο Αθηνών, κτίριο 9, γρ. 212 (2ος όροφος)
τηλ. 8827380 - fax 8841529
ΠΡΟΣ ΜΜΕ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Καταγγέλλουμε τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου θεσ/νικης κ ΦΛΩΡΙΔΗ, την δικαστή κ Κατσουλακου, την κ Ντολοπουλου, μαζι με μια οργανωμενη συμπραξη αλλων ατομων (γραμματεων και λοιπων δικαστων-ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΝΑΤΑΣΑ γραφειο προισταμενου Εφετων-Κ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ)διοτι
1.Εχουν στησει μια συνεργασια με σκοπο ιδιον οφελος.
2.Την ολη κινηση υποστηριζει ο κυριος Σανιδας εισαγγελεας αρειου παγου, με διασυνδεσεις των κουμπαρων σε θεσ/νικη.(ο λογος που ειχε επισκεφθει την θεσ/νικη ηταν οι κουμπαροι του τσιτουριδη ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΜΠΟΜΠΟΛΗΣ)
3.Στην κίνηση επίσης συμμετέχουν κουμπάροι -τσιτουριδη, λογιστές
από θεσ/νικη οπως Γ Ιππεκης , Φιλ Ξανθοπουλος, ορκωτοι λογιστες Αιμ Καρακωστας, Καθηγητες πανεπιστημιου μακεδονιας (φιλοι του κ τσιοτρα πρωην πρυτανη και νυν περιφερειαρχη κεντρ μακεδονιας θεσ/νικης) Δημ Παπαδοπουλος , Αντ Σταυροπουλος, και αλλοι φοροτεχνικοι δημοσιοι υπαλληλοι(τα γνωστα λαμογια του δημοσιου)
μαλιστα ολα τα ονοματα που αναφερονται ποιο πανω εχουν διορισθει και διοριζονται συνεχως, ως εκκαθαριστες και πραγματογνωμονες στο αρμοδιο δικαστικο τμημα με τις υπαρ αποφασεις 41119/06,23858/06,14927/06,
24740/06,29738/07,23037/07.
4.Το όφελος προκύπτει από το γεγονός ότι οι υποθέσεις είναι στημένες, και η επιλογή των πραγματογνωμόνων δεν είναι τυχαία, αλλά επιλεκτική, διότι από το συνολο και τη σειρα του καταλογου, παρεκκλινουν σκοπιμα.(εχουν καλυψη και ενεργουν προκλητικα)
Η κυρία Κατσουλακου με την υποστήριξη του κ Ναστα , σε επίπεδο ανάκρισης , κρατούν σκόπιμα υποθέσεις όπως αρ δικ φ06/3563/(95/06) όπου γίνεται προσπάθεια απαλλαγής των κυρίων Γ Χρουση του περικλη, και Γεωργιο Θεοδωρου, κομματικά όργανα της νέας δημοκρατίας, φίλοι των κουμπάρων τσιτουριδη.(απατεωνες ολκης).
Θεωρούμε ότι αυτοί οι δικαστές προσβάλουν όλο το σώμα, και εάν δεν ληφθούν μέτρα, θα κάνουμε αποκαλύψεις με περισσότερα στοιχεία .Η κυρια νατασσα παπακωνσταντινου που εχει βαλει και ταμπελα εξω απο το γραφειο του αξιου και ακεραιου κυριου Αγγελοπουλου, ειναι η πρωτη που πρεπει να φυγει απο την θεση αυτη.Εκβιαζει και απειλει, μεσω των διεφθαρμενων εφετων.Μαζι με τον συζυγο της τον δικηγορο εξασφαλιζουν δουλειες και κομπινες, και οι απλοι δικηγοροι ψαχνουν για δουλειες.
Ισως θα πρεπει να επεμβουν και οι δικηγορικοι συλλογοι , για να πιεσουν τις νοσηρες καταστασεις
ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΑΠΟ ΦΛΩΡΙΔΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ– ΜΠΟΜΠΟΛΗ ΕΦΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ
ΣΑΝΙΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΖΕΙ.

dedikasmenos είπε...

Θυμάται άραγε κανείς σήμερα τι γινότανε πριν τρία περίπου χρόνια με το παραδικαστικό. Μας λένε τίποτα τα ονόματα Μπουρμπούλια, Καλούσης, Στάθης, Γιοσάκης, Ηλία, Κεχαγιόγλου, Νικολακόπουλος, Μαντούβαλος κλπ κλπ. Ξεχασμένη ιστορία. Και τι έγινε μωρέ;;; Ο Στάθης πήγε φυλακή η Μπουρμπούλια και ο Καλούσης πιαθανώς (;) να δικάζονται εσαεί...., η Ηλία είναι φευγάτη και ο Γιοσάκης έξω. Όλοι οι άλλοι που τα ονόματά τους είχαν κάνει πάταγο, άλλοι δικηγορούν κανονικά, ενώ οι λοιποί δικαστές ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ στα μουλωχτά στο δικαστικό σώμα. Αποκαθίστανται, πέρνουν και τους βαθμούς που στερήθηκαν και τα χρήματα που τους κρατούσαν, και τα αναδρομικά που πήραν όλοι οι άλλοι ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ στην Μπανανία μας.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ να το πουν τα κανάλια και οι ΞΕΡΟΛΕΣ δημοσιογράφοι ότι όλα πήραν το δρόμο τους και πλην των δύο-τριών εξαιρέσεων που θα πληρώσουν το πάπλωμα τα υπόλοιπα ΟΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ : Το αρχείο.
Φανταστείτε τώρα τους λοιπούς ΕΝΤΙΜΟΥΣ Δικαστές που εργάζονται με μόχθο και κόπο, με τη ρετσινιά στο λειτούργημά τους, και βλέπουν να ΓΥΡΙΖΟΥΝ οι διωχθέντες συνάδελφοί τους, ξεκούραστοι, χαμογελαστοί, χωρίς να έχουν δουλέψει επί δύο και βάλε χρόνια λες και ήταν σε ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕΤ' ΑΠΟΔΟΧΩΝ!!!! ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ προς μίμηση!!!
Που είναι ο κ. Σίδερης, ο κ. Σανιδάς και οι λοιποί άτεγκτοι και αδιάφθοροι που είχαν αναλάβει την κάθαρση;;; Χάθηκαν μέσα στις σικογραφίες τους.
Που είναι οι χιλιάδες σελίδες της δικογραφίας που είχε σχηματισθεί;;;
Πόσο επίκαιρος είναι ο Σκύθης φιλόσοφος Ανάχαρσις που έλεγε ότι ο νόμος είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Πιάνει μόνο τα μικρά έντομα. Τα μεγάλα σπάνε τον ιστό και ξεφεύγουν.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
Νομίζετε ότι ο κόσμος ξεχνάει;;;
ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ-ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 10-04-2008
26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΚ 54122 ΤΗΛ 2310507000

ΠΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΠΩΣ Κ ΣΑΝΙΔΑΣ, Κ ΦΛΩΡΙΔΗΣ Κ ΜΠΟΜΠΟΛΗΣ
ΕΧΟΥΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Κ ΣΑΝΙΔΑΣ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΑΠΟ 2003 ΕΩΣ 2007 ΟΣΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ.(ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΕΩΝ, ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.
ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ, ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑ, ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΕΣ , ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΗ ΜΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΩΝ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ.

Συγχαρητήρια στον νομικό κόσμο της βόρειας Ελλάδος, και
ιδιαίτερα της Θεσσαλονίκης , που τιμώρησε τον απερχόμενο κ
Γαρουφα, ο οποίος με τα κυκλώματα που είχε στήσει μαζί με εισαγγελέα κ Φλωριδη και κ Μπομπολη, και δικηγόρους
καταδικασμένους σε απατή, όπως παράδειγμα κ χ Βουρουτζης ,και άλλους δημόσιους υπαλλήλους. και ορισμένους δικαστές,
είχαν αποκλείσει σχεδόν, την πληθώρα των νέων νομικών από υποθέσεις.
Ο κ Γαρουφας και το όλο κύκλωμα με φλωριδη και Σια, θα μπορούσαν να στήσουν μια ανώνυμη εταιρεία, αφού εκδιωχθούν από το δημόσιο,(μάλιστα να έχουν και ως ειδικό σύμβουλο τον κ Σανιδά, όταν θα έχει πάει σπίτι του), και να εργασθουν.εκει να ιδουμε με πόσες υποθέσεις
στο εξής θα δουλεύουν.Ο Κ Σανιδας με εντολη της κυβερνησης , και με το ολο υπηρετικο πρωσοπικο του, ειναι πισω από κάθε συγκαλιψη σκανδαλου, καταχρησης δημοσιου χρηματος, καλυψη απατεωνων, και γενικα την
Καταληξη κάθε σοβαρης και παρανομης υποθεσης σε αρχειο. Ο νομικος κοσμος της ελλαδας δεν αξιζει τετοια τυχη.
Το κύκλωμα στην Θεσσαλονίκη, που έχει προεκτάσεις με
Πανάγιους, και Τσιτουριδιδες, πρέπει να διαλυθεί.
Υπάρχουν άριστοι εισαγγελείς και δικαστές, που έχουν
ικανότητες και ήθος, και κατάρτιση.
Στο διαδυκτιο καθημερινά αποκαλύπτονται
Στοιχεία που καταδεικνύουν την παρανομία και την κλοπή δημόσιου χρήματος, από τέτοια κυκλώματα.
ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Εάν κάποιος σε μηχανές αναζήτησης δώσει λήμματα.,
όπως παραδικαστικο, κυκλώματα σε δικαστήρια, κλοπή κοινοτικών κονδυλιών, απατή, και γενικά οτιδήποτε σχετικό, θα εκπλαγεί με τα όσα συμβαίνουν.
Η ατιμωρησία και η πρόκληση είναι απαράδεκτη.
Ακόμη και σε ιστοσελίδες νομικών έχει αναρτήσεις με
απολύτως σχετικά θέματα.

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ.
http://elawyer.blogspot.com/2005/10/1997.html
http://www.aei-tei.gr/987.html
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=146112
http://www.kentri.gr/1/post-383.
html--http://www.aei-tei.gr/1045.html
http://www.aei-tei.gr/1008.html
http://www.paso.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=838&Itemid=62
http://www.ekdp.gr/index_flash.html
ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ–ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ 1-2-2008 Κταγγελια Συλλογος
Δημ Υπ.
ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ –ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ 3-1-2008 Καταγγελια Δικαστες.
http://www.kentri.gr/3/post-384.html
http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=2834
http://press-gr.blogspot.com/2008/02/blog-post_8314.html
http://www.paso.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=591&Itemid=62
http://www.aei-tei.gr/948.html
http://www.kentri.gr/cat-3/
http://www.elliniko-fenomeno.gr/?cat=19
http://www.elliniko-fenomeno.gr/?cat=19&paged=2











ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ –ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘ ΔΙΟIΚ ΥΠΟΣΤ.-KAI ME THN ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΑΦΗ
Πειραιώς 40, Τ Κ 101 82 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ 210 52.95.402 210 52.95.124 ΑΘΗΝΑ 11-04-2008
ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΜΕ
Προεδρικό Μέγαρο Βασιλέως Γεωργίου Β΄2
Αθήνα Τ.Κ 100 28 ΦΑΧ 210 7232342, 210 7248938
Σε κυβέρνηση και Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δεν τολμούμε να κοινοποιήσουμε διότι όχι μόνο δεν τα διαβάζουν απεναντίας τα καταστρέφουν, και τα εξαφανίζουν .ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ
Αγαπητοί Κύριοι ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ
Πράγματι με έκπληξη, αλλά και με αίσθημα ευθύνης, αντιμετωπίζοντας τα δημοσιεύματα στον τύπο και στο διαδυκτιο, τα περί Μη Χρηστής διαχείρισης και κλοπής Κοινοτικών και Εθνικών Κονδυλίων, μέσα από τα προγράμματα υλοποίησης Εκπαίδευσης-Κατάρτισης, έχουμε να επιβεβαιώσουμε και να υποστηρίξουμε τα εξής (ΚΛΟΠΗ ΕΘΝΙΚΩΝ –ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ=ΦΟΡΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΦΕΛΩΝ)
1.Πραγματι η αποδοτικότητα και ωφέλεια των προγραμμάτων δεν έχει σκόπιμα μέχρι σήμερα μετρηθεί.
2.Το ότι ορισμένα αρκετά ΚΕΚ λαμβάνουν υπέρ το δέον προγράμματα είναι γεγονός.(π χ Μαστερ , Εκπαιδευτική Παρέμβαση, Εργομαθηση, Πυθαγορας,κλπ), εμείς διαπιστώσαμε ότι έχουν ισχυρές ΠΟΙΚΙΛΕΣ προσβάσεις σε Γενικό Γραμματέα Κοινοτικών πόρων και Επιτρόπους της Γενικής Διεύθυνσης Απασχόλησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
3.Το ότι αρκετά ΚΕΚ προσκομίζουν έγγραφα και δικαιολογητικά, για την είσπραξη των δόσεων των προγραμμάτων , τα οποία πολλά από αυτά σκοπίμως δεν ελέγχονται, και αρκετά είναι Πλαστά και Εικονικά, επίσης είναι γεγονος.Συγκεκριμενα διαπιστώσαμε πλαστά δικαιολογητικά και εικονικές μισθοδοτικές καταστάσεις, αλλά οι Προϊστάμενοι, μας συμβούλεψαν να μην μιλήσουμε.
4.Το ότι μεταξύ μας από πληροφορίες που διαρρέουν, Υπουργείου και Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ακούγονται για καταθέσεις Επιτρόπων σε Ελβετικές Τράπεζες, και σε of sore Εταιρείες , από ιδιοκτήτες των ΚΕΚ, επίσης είναι ένα πιθανό γεγονός.
5.Το ότι δεν υπάρχει ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα έλεγχου διαχείρισης κοινοτικών προγραμμάτων, επίσης είναι γεγονος..Δεν θέλουν κανένα έλεγχο ιδίως οι Επίτροποι της Ε.Ε.(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ=ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ)
6.Το ότι τα ΚΕΚ προσκομίζουν πλαστές και εικονικές αποδείξεις, ότι δήθεν έχουν πληρώσει εκπαιδευτές, και εκπαιδευόμενους είναι πραγματικό γεγονος.Κανενα ΚΕΚ δεν δημοσιοποιεί Οικονομικές καταστάσεις.
Παράδειγμα το ΚΕΚ Παστερ , το ΚΕΚ Εργομαθηση, υπάρχουν στοιχεία στους φακέλους της υπηρεσίας μας. Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ.ΟΑΕΔ και ΑΛΛΟΙ τα γνωρίζουν πολύ καλά.(Στην Εισαγγελία έχουν σταλεί αναλυτικα στοιχεια )
7.Το ότι στα ΚΕΚ-ΙΕΚ μέσα γίνονται εκβιασμοί, συναλλαγές , με λογισμικό -ΠΑΡΑΝΟΜΟ κόπιες , εκπαιδευτές ανίδεοι,αναξιοκρατία, απουσίες με κάλυψη, χώροι ακατάλληλοι, όλα αυτά επίσης είναι γεγονός.
Γνωρίζοντας όλα αυτά, και τα οποία καταγγείλαμε στον Αρειο Παγο Εισαγγελία, αλλά δεν ελπίζουμε σε καμία εξέλιξη, αφού η Εισαγγελία, φροντίζει να θέτει στο αρχείο, κάθε καταγγελία. Και βέβαια αυτό δεν μας εκπλήσσει διότι και με στοιχεία για το σκάνδαλο της siemens από τον Ιούλιο 07 τα κρατά φυλαγμένα γέρα στο συρτάρι της , παρ όλο που οι Εισαγγελείς Μονάχου Γερμανίας ΠΙΕΖΟΥΝ για δημοσιοποιησει.Ορισμενα σχετικά δημοσιεύματα είναι τα εξής(αυτά βρήκαμε μέχρι σήμερα )
http://elawyer.blogspot.com/2005/10/1997.html--http://www.aei-tei.gr/987.html
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=146112
http://www.kentri.gr/1/post-383.html--http://www.aei-tei.gr/1045.html
http://www.aei-tei.gr/1008.html-- http://www.ekdp.gr/index_flash.html
http://www.paso.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=838&Itemid=62
http://www.ekdp.gr/index_flash.html
ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ–ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ 1-2-2008 Κταγγελια Συλλογος Δημ Υπ.
ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ –ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ 3-1-2008 Καταγγελια Δικαστες.
http://www.kentri.gr/3/post-384.html
Επίσης σε μηχανές αναζητήσεις με λήμματα κοινοτικά κονδύλια, κακοδιαχείριση, δημόσια ΙΕΚ, ΚΕΚ, ΟΕΕΚ, ΙΔΕΚΕ,κλπ θα διαφωτίσουν τον Λαό.
Ζητούμε να σταματήσει η όλη τραγωδία , και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.
Έχουμε αντιληφθεί ότι στήθηκε μια μηχανή, από την οποία οι μόνοι που ωφελούνται είναι το Όλο γραφειοκρατικό κατεστημένο, ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ-ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ που φροντίζει την στεγανοποιήσει του, και την αποτροπή ελέγχων.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,
ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ , ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,
ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ.
ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ,
ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ SIMENS , ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΦΟΡΟΥΣ.
ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ.



ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008
Ποινικων-πολιτικων-διοικητικων, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 47-49 ΤΗΛ 210 3710092 210 3710093Τ.Κ. 10564 ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 54122 ΤΗΛ 2310 507000
Μετά από τα δημοσιεύματα στο διαδυκτιο , αλλά και από δική μας έρευνα, προκύπτει ένα πραγματικό γεγονός, το οποίο προσβάλει και υποβαθμίζει όλη την δικαιοσύνη.
Έχει στηθεί ένα κύκλωμα μεταξύ κ Σανιδά, κ Φλωριδη, κ Μπομπολη, και του απερχόμενου κ Γαρουφα πρώην προέδρου Δ Σ Θεσσαλονίκης, οι οποίοι έχουν αφήσει ίχνη των δράσεων τους, και θα πρέπει να παυθουν άμεσα όλοι τους.ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΙ.
Γεγονοτα
1.Εδω και τρια ετη σκοπιμα δεν συντασσονται κατηγορητηρια στην εισαγγελια θεσσαλονικης, επιλεκτικα, με δηθεν μεριμνα του κ φλωριδη, ενω υπαρχουν κατηγοριες απο εγγραφα εντιμων εισαγγελεων, για Παναγους και απατεωνες της Δημ. Ζωης. (οι κατηγορουμενοι ειναι κομματικα πατρεχαμενα ρουσφετολογικα ανθρωπακια)
2.Το κυκλωμα χρησιμοποιει αλλους μυημενους στις δρασεις τους.παραδειγμα αιμιλιος Καρακωστας ο ορκωτος λογιστης, Παπαδοπουλος καθηγητης πανεπιστημιο μακεδονιας,(ποσες υποθεσεις εχει παρει ο κ παπαδοπυλος και το συναφες παραμαγαζο του με δικαστες?) και αλλοι. υποθεσεις , εταιρεια διακεντρος Α.Ε -Σπανος με Αριστοτελειο Πανεπ Θεσ/νικης δισεκατομμυρια τεχνικα εργα με ευρο, και κουκουλωμα ατασθαλιων.(κοινοτικα κονδυλια)
μαλιστα τωρα τελευταια διοριστηκε ο Κ Καμπουρογλου ασφαλιστης, για την διαχειριση των ως ανω τεχνικων εργων με α.π.θ.(ο φλωριδης με καποιους δικαστες ειναι ανεξελεγκτοι)
3.Εχουν εκδοθει αποφασεις δικαστηριων που εχουν στηριχθει σε γνωματευσεις , οι οποιοι γνωματευσαντες δεν ειχαν τυπικα και ο/υσιαστικα προσοντα εκ του νομου.
Την περιοδο απο 2001 εως και 2007 α! εξαμηνο υπαρχουν στοιχεια , για τα οποια ο κ σανιδας και εχει κουκουλωσει. και εχει σκοπιμα παραβλεψει.υποθεση χρουση με κ κατσουλακου ανακριτης, και αλλα.(υποθεση χρηματιστηριου, πρατηριου υγρων καυσιμων στρατου, κλοπη φπα 40 δις απο εφοριακους, και δικηγορους, ο διορισμος καποιου ιπεκη σε πολυεθνικη με δισεκατομμυρια αντικειμενο.
Η υποθεση με κλοπη δισεκατομυριων δρχ στο ΔΗΜΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ , ΑΠΟ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΧΗΡΕΙΕΣ, ΤΟ ΕΤΟΣ 2002-2003, ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, ΚΟΛΗΤΟΥ ΤΟΥ Κ ΓΑΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ Κ ΣΑΝΙΔΑ.ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Β. ΤΡΙΜ ΠΛΗΜ 17992/2001, 17944/2002
Τα περιουσιακα στοιχεια της δεκαετιας ολων των εμπλεκομενων στο κυκλωμα αναλυτικα και σε δημοσιοτητα.φλωριδης-μπομπολης, σανιδας (εκτος της παρανομης εξοχικης στο πορτο γερμανος.)
μάλιστα προτείνουμε οι ίδιοι μόνοι τους να δημοσιοποιήσουν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεια.οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης και ιδίως οι νέοι έχουν τιμωρήσει αυστηρά τον εμπλεκόμενο κύριο γαρουφα συνεργάτη του κ φλωριδη, και κ σανιδα με πολιτική κάλυψη .
Οι νέοι και οι έντιμοι δικηγόροι, θα αρχίσουν να παίρνουν υποθέσεις, μόνο όταν εκλείψει το κύκλωμα φλωριδη-δικαστών.
ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 10% ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ –ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ. Ο Κ ΣΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ
ΜΕ ΤΙΜΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ. ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΥΜΑΤΑ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ .
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ – ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ.
Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ.
Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ, ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ, ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ Κ ΣΑΝΙΔΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ ΜΠΑΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η αναφορά γίνεται για την κα Σιδηροπουλου!
Εννοείται την Ολγα Σιδηροπουλου την εισαγγελέα Θεσσαλονίκης ... έχω και εγώ πολλά επιβαρυντικά στοιχεία για την παράνομη δράση της και τις στημένες δίκες της

Ανώνυμος είπε...

Σε ταλαιπωρεί κάποιος δημόσιος υπάλληλος;
-Καθυστερεί τη διεκπεραίωση της υπόθεσής σου;
-Δεν σου βγάζει εγκαίρως τη σύνταξη;
-Σε ζημίωσε η αργοπορία του;
Ο δικηγόρος σου θα σου πεί να κάνεις αγωγή αστικής ευθύνης κατά του δημοσίου (ορίζεται δικάσιμος μετά από 3 ½ χρόνια, γίνεται κάποια αναβολή, περνούν 2 χρόνια να βγει η πρωτόδικη απόφαση, μετά έχει έφεση και μετά αναίρεση κλπ).

Δεν σου έχει πει ότι υπάρχει «Ειδική αίτηση αποζημίωσης κατά του υπαίτιου δημοσίου υπαλλήλου» (ο οποίος πρέπει να κατονομάζεται αφού στο τέλος από την τσέπη του θα βγει η αποζημίωση) στην οποία να περιγράφονται επακριβώς οι συνθήκες της ζημιογόνου συμπεριφοράς του υπαλλήλου και η ζημιά που προέκυψε στον αιτούντα (λ.χ. από την καθυστέρηση ενέργειας).
Το νομικό πλαίσιο που προβλέπεται για την υποβολή της εν λόγω αίτησης είναι: (1.)Άρθρο 7 του Ν. 3242.04 (ΦΕΚ 102/Α’/24-5-2004) (2) Άρθρο 2, παρ. 2β, του Ν. 2690/99, (ΦΕΚ 45/Α΄/9-3-1999) (3) Άρθρο 5, του Ν. 1943/91, (ΦΕΚ 50/Α΄/11-4-91) (4) ΔΙΣΚΠΟ/Φ. 17/1710/3-3-04, (ΦΕΚ 1226/Β΄/10-8-04) Απόφαση των Υφυπουργών Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Οικονομίας και Οικονομικών. Διάβασε πως θα την συντάξεις στο:

www.equal-rights-greece.com

id65 είπε...

Για την πραξικοπηματική εφαρμογή της Μητριαρχίας και την κακοποίηση παιδιών υπό την ανοχή δικαστών, και εισαγγελέων θα μιλήσει κανείς;

http://save-zack-id65.blogspot.com/2010/02/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Για παρομοια σκανδαλωδη περιπτωση
πληκτρολογειστε σε μηχανη αναζητησης
τις λεξεις κλειδια

" δικαστης σε κολπο με πλαστη
διαθηκη "

και δειτε τα αντιστοιχα
μπλογκς...

Επισης βαλτε λεξεις κλειδια

" νεο παραδικαστικο "

στο youtube ...